NUUSKUPERSOONA

npersoona2015.jpg

Riikka ja Nala

Uusi nuuskupersoona on tällä kertaa heinolalainen Riikka Sinisalo, joka liittyi yhdistykseemme pari vuotta sitten, koska halusi päästä näin sisään koiraharrastukseen. Yhtenä motivaattorina koulutuskentälle tuloon oli terävähampainen Nala-labradoripentu.
Rodun valinnassa Riikka kertoo vaikuttaneen tutut ja ihanat lähipiirin labbikset sekä rodun ystävällinen luonne ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Riikka harrastaa Nalansa kanssa TOKOa, käy aktiivisesti peruskoulutuksessa ja on kokeillut jo agilityäkin. Myös taipumuskoetta varten on treenattu.
Nala on vielä nuori ja energinen, joten sille on hyvä tarjota peruslenkkeilyn lisäksi muutakin puuhaa, ettei se keksi sitä itse, toteaa Riikka.

Tavoitteiksi Riikka asettaa tyytyväisen ja iloisen koiran, johon voi luottaa erilaisissa arjen tilanteissa. Aika näyttää, jos vaikka kokeisiinkin lähdetään, mikäli ohjaaja vielä kehittyy, Riikka kertoo pilke silmäkulmassa.
Hauskinta koiraharrastuksessa on huomata sekä koiran, että sen omistajan kehittyminen ja oppia uusia asioita, hyvässä porukassa tietysti!